Nieuwe collectebonnen

Vanaf 9 april introduceren we een nieuwe serie collectebonnen. U/jij kunt de nieuwe collectebonnen bestellen en gelijktijdig stoppen we met de uitgifte van de oude serie collectebonnen. Op zondag 15 april 2018 staan de eerste collecte bon bestellingen van de nieuwe serie klaar op de gebruikelijke plek achterin de kerk .

De collectebonnen zijn beschikbaar in de coupures van € 0,30,  € 0,75,  € 1,25 en € 1,75. Een vel bevat 40 bonnen.

  • Voor 1 vel met 40 collectebonnen van 0,30 cent maakt u een bedrag over van € 12,-
  • Voor 1 vel met 40 collectebonnen van 0,75 cent maakt u een bedrag over van € 30,-
  • Voor 1 vel met 40 collectebonnen van 1,25 cent maakt u een bedrag over van € 50,-
  • Voor 1 vel met 40 collectebonnen van 1,75 cent maakt u een bedrag over van € 70,-

Collectebonnen bestellen

U kunt collectebonnen van de Morgenstergemeente bestellen door het gewenste bedrag aan collectebonnen over te maken op de bankrekening. (NL 26 RABO 0373642229 t.n.v. Hervormde Morgenstergemeente te Zoetermeer)
Wilt u uw adres vermelden bij de overschrijving? Dit maakt het voor ons makkelijker om te duiden van wie de betaling afkomstig is. Er komen in onze gemeente namelijk veel mensen met dezelfde achternaam voor.

Uw bestelling wordt de zondag nadat wij uw betaling hebben ontvangen, achter in de kerk in het postvak klaar gelegd. Op de envelop staat uw naam en adres. Als u niet in de kerk kunt komen, wordt bezorging geregeld.

Ook liggen achterin de kerk machtigingsbrieven klaar. Op die manier kunt u of eenmalig of periodiek een bedrag van uw rekening af laten schrijven voor betaling van de collectebonnen. De aanschaf van collectebonnen zijn een gift aan de kerk. Deze giften zijn aftrekbaar voor de belasting. De regels rondom giften zijn wel dat je hiermee alleen kunt betalen zonder er iets voor terug te krijgen. Het kopen van spullen met collectebonnen voor de rommelmarkt, rad van avontuur, etenswaren enz. tijdens de bazaar zijn daarom ook niet toegestaan. Klik hier om meer te lezen bij de belastingdienst.

Start typing and press Enter to search