Worship

Worship is een enthousiast koor uit Zoetermeer met ongeveer 30 leden in de leeftijd van 13 jaar en ouder. Ons koor wordt sinds 2005 gedirigeerd door Willemdirk van den Berg. Worship betekent ‘aanbidding’. Wij willen God groot maken en eren met onze liederen door Hem te aanbidden vanuit ons hart. Het repertoire bestaat veelal uit gospels en andere christelijke muziek speciaal voor koren. We geven eigen concerten, maar ook werken we samen met andere koren en artiesten. De repetities vinden plaats op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de Oosterkerk (Oosterheemplein 320).

Contact:

Johan Eertink 015 – 369 94 45
Mail: info@worshipzoetermeer.nl.

Worship Kids

Worship Kids is een kinderkoor dat op projectbasis meedoet met concerten van het “grote” Worship. Wanneer er Kids-projecten zijn, wordt dit bekend gemaakt via het weekbericht. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen dan meedoen tot aan het concert. Het koor staat dan onder leiding van Aganneke Keus.

Contact:

Mail: kids@worshipzoetermeer.nl

Worship Teens

Met succes is er laatst ook op projectbasis de Worship Teens opgericht. Ook hiervoor geldt net als Worship Kids, dat de projecten via het weekbericht bekend worden gemaakt. Dit koor staat eveneens onder leiding van Aganneke Keus.

Contact:

Mail: kids@worshipzoetermeer.nl

Start typing and press Enter to search