Wie zijn wij?

Wij zijn een groep enthousiaste gemeenteleden die jou als jongere de moeite waard vinden!
Wij vinden het belangrijk om jou persoonlijk te leren kennen en een stukje mee te lopen richting volwassenheid.

Er zijn gezellige momenten, gesprekken van hart tot hart of een leuke activiteit met jou!

Het contact is 1-op-1. Er wordt door een ieder op zijn eigen manier invulling aan gegeven. Natuurlijk hangt het  af van jouw behoefte.  De mannen nemen de jongens onder hun hoede en de dames de meiden.

Jongeren3

Wat kan jij nog meer doen?

Misschien zoek je een antwoord op een vraag die je niet zo snel aan ons zou stellen. Dan is het belangrijk dat je contact opneemt met een professionele christelijke organisatie.
Hieronder vind je een aantal voorbeelden:
Stichting Timon: www.timon.nl
De jongerensite van Eleos: www.mindguide.nl
Stichting Chris: www.chris.nl

Contact

Rond je 16e verjaardag wordt je benaderd door ons.

Heb jij een vraag, of kan je niet wachten? Dan kan je contact opnemen via Annemarie Qualm annemarie.qualm@morgenstergemeente.nl.

Contactpersonen

b.bregman

Bram Bregman

Ik ben Bram Bregman, getrouwd met Corienne en binnenkort voor het eerst vader. Vaak kan je mij vinden in de sportzaal. Ik doe aan zaalvoetbal en badminton. Van jongs af aan kom ik al in de Morgensterkerk. Ik ben graag in contact met jongeren, omdat je als jongere een spannende periode doormaakt. Er kan veel op je af komen en daar zou ik graag met je over in gesprek gaan. Natuurlijk vooral op een gezellige en ontspannen manier, zoals jij dat wilt en waaraan jij wel of geen behoefte hebt. Dus wie weet tot snel!

Freert Bregman

Ik ben Freert Bregman en getrouwd met Saskia. En trotse vader van Joost, Gijs en Leanne! Mijn passie is alles qua auto, mede hierdoor ben ik autotechnicus. Ik vind het erg leuk om met jongeren om te gaan uit de kerk. Verder ben ik ook benieuwd naar wat de jongeren allemaal bezig houdt binnen het geloof en het dagelijks leven.

m.vd_bie

Marriette van der Bie

Hey! Ik ben Marriette van der Bie, getrouwd met Anton en mama van Thijs en Tess. Ik ben de oppas van heel wat meer kinderen, want ik werk als gastouder. Ik ben Halverwege de twintig en kom al van jongs af aan in de Morgensterkerk. Ik vind het belangrijk dat iedereen in de gemeente zich welkom en gehoord voelt en draag hier graag mijn steentje aan bij. Ik hoop dat ik voor jullie een goed luisterend oor kan zijn en mag meehelpen om je als jongere thuis te voelen in de Morgensterkerk. Juist nu je steeds meer zelfstandige en spannende keuzes gaat maken, op deze leeftijd komt er veel op je af en helpt het soms om wat met iemand te kunnen sparren. Ik help je daar graag bij mee!

bvdgraaf

Bianca van der Graaf

Hoi, Mijn naam is Bianca van der Graaf. Ik ben gedoopt in de Morgenstergemeente heb er belijdenis gedaan en ben er vervolgens ook getrouwd met Harrie. Wij hebben 2 jongens gekregen die erg veel van voetbal houden. Dus extra leuk om eens met de meiden een gesprek aan te gaan. Voor jullie als jongeren vind ik het belangrijk dat jullie je betrokken voelen bij onze gemeente en gehoord en gezien worden. Ik zie uit naar een ontmoeting……

d.van_haaren

Dennis van Haaren

Hé hallo……,

Ik ben Dennis van Haaren en sinds kort actief bij jongeren contact.
Getrouwd, vader van 3 tieners en zelfstandig ondernemer.
Een lekker druk (gezins)leven met nu een extra aanvulling : Jongeren Contact.

De jeugd heeft de toekomst……. De ouderen de ervaring……..

Ik wil proberen mijn beetje ervaring te delen met jullie als jeugd en hoop dat jullie, jullie enthousiasme en onbevangenheid met mij willen delen.
Zodat ik jullie, als het nodig mocht zijn, kan bijstaan naar zelfstandigheid en mij houdt het “jong en fris”.
Ik zie uit naar het contact om te ervaren wat er bij jullie “leeft”.

SandraKoren

Sandra Koren

Ik ben Sandra Koren en sinds een jaar ben ik actief binnen Jongerencontact. Toen mij de vraag gesteld werd of ik ook binnen Jeugdcontact mijn steentje wilde bijdragen moets ik daar wel eerst goed over nadenken. Maar ik merk dat het leuk is om te zien dat jongeren binnen onze gemeente heel open zijn en vertellen over wat hun bezig houdt. Ik hoop zo op mijn eigen wijze in contact te komen en te blijven met de jongeren van onze gemeente en zo een luisterd oor te zijn voor hun.

PaulenChristel

Paul en Christel van der Knijff

Hoi, wij zijn Paul en Christel van der Knijff. Wij zijn vader en moeder van twee lieve kinderen, Sem en Lise. Daarnaast werken we in de sociale woningbouw en in de jeugdgezondheidszorg. Sinds kort draaien wij ook mee in het Jongerencontact van onze gemeente. We vinden het belangrijk dat  jongeren zich welkom en gezien voelen in onze gemeente en vinden het leuk  om een aantal van jullie (beter) te leren kennen en te horen wat jullie bezighoudt. Benader ons ook gerust als je iets wilt bespreken!

a.oosterom

Andreas Oosterom

Hoi! Ik ben Andreas Oosterom, getrouwd met Christel en wij hebben een prachtige dochter. Op mijn werk help ik klanten om de juiste producten toe te passen op kabelgebied. Ik vind het gaaf om bezig te zijn met jongeren. Zo ook binnen het Jongerencontact. Toen ik een jaartje of 17 was heb ik veel gehad aan het contact dat toen met mij werd gelegd. Nu is het mijn beurt om er voor de jongeren te zijn. Als je iets kwijt wil hoor ik je graag!

a.qualm_

Annemarie Qualm

Mijn naam is Annemarie Qualm, getrouwd met René en moeder van 4 (pleeg) kids. De jongeren in de Morgenstergemeente zijn gaaf om mee om te gaan, mee te kletsen of van hart tot hart mee te spreken! Ze doen ertoe in onze gemeente en ik hoop dit nog lang te doen! Hartelijke groet, Annemarie

Corrie van der Tang

Hoi, ik ben Corrie van der Tang, ik voel me rijk gezegend en ben dankbaar voor de man en kinderen die ik uit Gods hand heb ontvangen. Ben al ruim 12 jaar actief voor de zondagsschool, daar kan ik enorm van genieten om op kinderlijk niveau in gesprek te gaan met de kinderen rondom de Bijbel. Ook bezoek ik ouderen. Het raakt mij als ik zie dat mensen of kinderen om me heen het minder hebben in welke vorm dan ook, of om juist blij te zijn met anderen. Maar soms ook gewoon even vragen; hoe is het met je? Daarom lijkt het me fijn om ook contact te hebben met jongeren en jullie beter te leren kennen.

m.verweij

Marco Verweij

Hoi, ik ben Marco, getrouwd met Simone en trotse vader van twee dochters, Sammy en Tess. Ik ben in 2014 lid geworden van de Morgensterkerk. In het dagelijks leven werk ik als communicatieadviseur bij een grote auto importeur. Ik ben gek op auto’s, voetbal, koken en reizen. Ik wil graag een luisterend oor bieden aan jullie en ben ook benieuwd naar de uitdagingen waar jullie tegen aan lopen.

Klaas Jan Deelen

Mariska de Jong

Leen Vermeulen

Start typing and press Enter to search