Toerusting avonden

Verdiepingsavonden

We hebben drie verdiepingsavonden gepland rond thema`s waar we allemaal mee te maken hebben. Op deze avonden willen we elkaar ontmoeten en antwoor-den vinden op vragen die ons bezighouden. Tijdens deze avonden openen we samen de Schriften en ho-ren wat de Geest ook vandaag tegen de gemeente zegt.

Waar en wanneer

Het is de bedoeling dat deze gemeenteavonden om 20.00 uur beginnen. Inloop vanaf 19.30 uur. Er zal ook een interactief deel in worden verwerkt. We sluiten rond 21.15 uur de avond af. Daarna is er ruimte voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje.

De volgende verdiepingsavonden staan gepland. No-teert u ze alvast in uw agenda! We hopen dat u er alle-maal bij bent.

Verdiepingsavond I: 6 oktober 2022. Als geliefden andere wegen gaan… ?! door dr. P.J. Visser.

Verdiepingsavond II: 23 november 2022. Omdat de Bijbel het zegt…?! door dr. A.J. Kunz.

Verdiepingsavond III: ? februari 2023 (nog definitief vast te stellen) Oefenen in verlangen! door drs. A. Pals.

Noteer deze data alvast in uw agenda. Verdere informatie staat ook in de komende Kerkklanken.