Startzondag 2021/2022 19 september

Geloven is doen ….

Dat is het thema voor de startzondag die op zondag 19 september gehouden wordt. Doordat de coronamaatregelen helaas nog steeds gelden, moesten we als voorbereidingsgroep de oorspronkelijke plannen aanpassen. Vanwege de maatregelen is inschrijven of opgeven vooraf nodig en is de 1,5 meter afstand ook nog steeds geldend. Wat gaan we doen?

Koffie, thee, limonade met een …..

– We drinken en eten iets voorafgaand aan de activiteiten. Daarvoor zoeken we grote en kleine bakkers die misschien gebruik kunnen maken van de koekstempels die een poosje geleden zijn uitgedeeld. Wilt u / wil jij bakken? Graag vooraf opgeven.

Kinderen tot 12 jaar

– Zij kunnen meedoen aan een knutselactiviteit die in het kader van het thema ‘Geloven is doen….’ staat. Daarvoor moeten zij zich opgeven.

– Bij deze activiteit is hulp nodig. Daarvoor nodigen we vooral jongeren tot 18 jaar voor uit. Ook daarvoor is opgeven noodzakelijk.

– Voor deze activiteit zijn schoenendozen nodig. Die kunnen achterin in de gang achter de kerkzaal klaargezet worden.

Gemeenteleden van 18 jaar en ouder

– Zij kunnen zich opgeven voor een bespreking van het thema na de dienst.

– Dat is nodig voor gemeenteleden die de ochtenddienst bijwonen én voor hen dit thuis meeluisteren en -kijken.

– De bespreking is er niet één met gespreksvragen, maar vullen we op een andere manier in.

Opgeven kan via deze link, of via de button. Opgeven is dus nodig voor:

– bakken

– bijwonen kinderactiviteit

– hulp bij kinderactiviteit

– meedoen aan de bespreking na de dienst

Opgeven kan ook via een inschrijflijst die achterin de kerk ligt.

Telefonisch kan dat via: 079 – 78 503 53.

We gaan er van uit, dat beide activiteiten maximaal een uurtje duren.

Oppas is niet aanwezig, maar het is geen probleem wanneer de allerjongste gemeenteleden gewoon een beetje rond hobbelen tussen de volwassenen…

De voorbereidingscommissie: Wilfred van Daalen, Beatrix van Loenen, Sandra Koren, Rengert en Evelien de Gier, Leo den Hartog