Kerkdiensten – aanmeldingsformulier

We zijn blij en dankbaar dat we weer in de Morgensterkerk samen kunnen komen. Helaas kunnen wij niet met alle gemeenteleden tegelijk in een kerkdienst samen zijn. Wanneer u/jij de kerkdiensten wilt bezoeken, kunt u zich u zich opgeven via een aanmeldingsformulier (onderaan dit bericht).

Uitnodiging

U bent van harte welkom. We volgen de richtlijnen van het RIVM en verwijzen u graag naar deze website bij uw afwegingen om al dan niet de kerkdiensten te bezoeken: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/risicogroepen. In en rond het kerkgebouw gelden deze richtlijnen.

Uiteraard geldt dat wanneer u last heeft van verkoudheid, keelpijn of andere symptomen die in verband worden gebracht met het coronavirus, u volgens de richtlijnen thuis moet blijven. U kunt hiervoor de aanwijzingen voor thuis- of gezinsquarantaine van het RIVM nagaan.

Op basis van de aanmeldingen zal er dan een indeling worden gemaakt per huishouden. U ontvangt daarna bericht welke kerkdienst(en) u kunt bijwonen. Ruilen van kerkdienst is NIET mogelijk in verband met de verplichte registratie.

Voor de kerkdienst

Voordat u de kerkdienst bezoekt adviseren wij u het volgende:

• U wordt verzocht uiterlijk 15 minuten voor de aanvang van de kerkdienst aanwezig te zijn.
  • Alleen de beneden ingang van de kerk is open, zodat bijgehouden kan worden wie er aanwezig zijn (geweest). Deze registratie wordt in verband met een eventuele uitbraak zes weken bewaard.
  • Er wordt gevraagd naar uw/jouw gezondheid.
  • Bij de ingang van de kerk kunt u uw handen ontsmetten en wordt u door één van de coördinatoren naar uw plaats geleidt. Er zijn GEEN vrije zitplaatsen.
  • De lift is in gebruik met een maximale capaciteit van 2 personen. Als er meer zijn kan u gevraagd worden om buiten te wachten voor het gebruik van de lift.
  • De toiletten beneden zijn gesloten. Eén toiletblok boven is beschikbaar. Bij de toilet hangen de richtlijnen voor het toiletgebruik.
  • U kunt geen gebruik maken van de kapstok.
  • Het kerkgebouw zal na afloop van een kerkdienst schoongemaakt moeten worden, wanneer u/jij zich aanmeldt kunt u/jij hiervoor ingedeeld worden.

Tijdens de kerkdienst

De kerkdienst vindt plaats volgens de liturgie die u gewend bent. Zoals hiervoor vermeld is gemeentezang niet mogelijk maar wordt deze verzorgd door een aantal gemeenteleden en aanwezige ambtsdragers.

Na de kerkdienst

Wij verlaten het kerkgebouw niet tegelijk. De coördinatoren geven aanwijzingen op welke manier de kerkzaal verlaten mag worden. De gemeenteleden die ingedeeld zijn in de schoonmaakgroep zullen dan instructie ontvangen wat er schoongemaakt moet worden.

Aanmeldingsformulier

Wanneer u de kerkdiensten wilt bezoeken, kunt u zich opgeven met onderstaand aanmeldingsformulier. U hoort dan zo spoedig mogelijk tijdens welke kerkdienst(en) u verwacht wordt.

U begrijpt dat wij dankbaar zijn dat wij kunnen samenkomen. Tegelijk missen wij eens te meer dat wij niet wekelijks bij elkaar in de kerk kunnen zijn. Wij zien uit naar het moment dat dit weer mogelijk is. Wij vragen uw gebed voor de gemeente en hen die leidinggeven aan ons land en bidden dat in deze crisistijd er verlangen zal komen en zal zijn naar het Woord van God.

Onze verwachting is van de HEERE.