Dorcas Voedselactie 2018

Honger, kou, oorlog, dagelijks zien we hier beelden van. De nood is erg groot onder de allerarmsten. Dorcas trekt zich het lot van deze mensen aan en helpt voor zover dit mogelijk is. Door leeftijd,  ziekte of een beperking leven zij in zeer moeilijke omstandigheden.

Ook in 2018 en 2019 krijgen er weer duizenden gezinnen een voedselpakket. Op zondag 4 november wordt er in de Oude kerkgemeente, Morgenstergemeente en Oosterkerkgemeente boodschappenlijstjes uitgedeeld. Hierop staan de volgende producten:

• 2× 1 liter zonnebloemolie
  • 1 pak liga (geen milkbreak)
  • 1 pak theebiscuitjes
  • 1 blik limonadesiroop
  • 1 blik groenten 800 gr.
  • 1 blik witte of bruine bonen 800 gr.
  • 1 blik fruit 800 gr.
  • 1 pak brinta
  • 2× 1 kilo rijst
  • 3× 500 gr. pasta
  • 3 pakjes droge soep
  • 1× jam
  • 2× thee
  • 2× 1 kilo suiker
  • 2 tandenborstels
  • 1x tandpasta
  • 3 kaarsen

Houdbaarheidsdatum 6 maanden na aankoop en geen andere producten i.v.m. douanevoorschriften. Kleding en schoenen voor KOEH (Kom Over En Help) welkom.

Actie: Vrijdag 9 november in de Morgensterkerk tussen 18.00 en 19.30 uur. Bij verhindering bent u welkom op Dr. J.W. Paltelaan 120.