Cursus theologische vorming

De Cursus Theologische Vorming voor Gemeenteleden in Gouda begint weer op zaterdag 14 september a.s. Velen van onze Morgenstergemeente hebben gedurende de afgelopen tientallen jaren met zegen deelgenomen aan deze driejarige cursus. Niet alleen ambtsdragers en vrijwilligers in het kerkelijke werk, maar ook ‘gewone’ gemeenteleden – jong en oud – zijn ook voor het nieuwe cursusjaar hartelijk welkom! Ik hoop dat de goede traditie, dat er altijd wel gemeenteleden van onze gemeente zijn geweest die zich aanmelden, ook dit jaar voortgang zal vinden. Alle informatie over de cursus kunt u vinden op de website cursustvg.nl. Daar vindt u ook hoe je je aan kunt melden.

Misschien kent u bij uw familie of vrienden wel oud-cursisten die uit ervaring kunnen vertellen wat de cursus voor hen betekend heeft. Ik ben als cursusleider van TVG Gouda ook van harte bereid om uw vragen te beantwoorden over de cursus, dus schroom niet om contact met mij op te nemen als u wilt weten of de cursus ook iets voor u of jou is.

U kunt ook een folder meenemen vanuit de lectuurstandaard achter in de kerk. Ik hoop op 14 september ook weer Morgensterleden welkom te mogen heten! Van harte aanbevolen!

Ds. M. A. van den Berg, cursusleider TVG Gouda