Coronamaatregelen

Helaas zijn in ons land de basisregels weer volledig van kracht. Dit houdt in dat onder andere de 1,5m maatregel weer is ingevoerd. Afgelopen zondagen hebben we al zoveel mogelijk iedereen op 1,5m geplaceerd. Echter blijkt dit niet (geheel) haalbaar te zijn in de morgendienst. Daarom is er door de kerkenraad besloten om de komende twee morgendiensten een gedeelte van de gemeente te nodigen.

Voor deze zondag 21 november morgendienst is dat als volgt:

•Alle familieleden, vrienden en andere betrokkenen (genodigd of gemeentelid) van een gemeentelid dat ons het afgelopen jaar ontvallen is.

•Alle gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar

.•Alle eenheden met de achternaam A tot en met J.

Voor volgende week zondag 28 november morgendienst betreft dit:

•Alle gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar.

•Alle eenheden met de achternaam K tot en met Z.Deze beperking geldt dus niet voor de middagdienst! In de middagdienst is iedereen welkom. Meer informatie is verder te vinden in de rondgestuurde brief. De kerkenraad wenst u gezegende diensten toe, thuis of in de kerk.