Auto puzzeltocht & high tea!

Alle gemeenteleden zijn van harte uitgenodigd voor de auto puzzeltocht en/of high tea op D.V. 2e Pinksterdag, maandag 24 mei. Hiermee sluiten we aan bij de GZB pinkstercampagne en willen we de zendingswerkers van de GZB extra ondersteunen.

Auto puzzeltocht

Een verrassende autotocht in de omgeving van Zoetermeer met kijk- en zendingsvragen. Startpunt is de Morgensterkerk, waar afgerekend kan worden (graag gepast, 10 euro per auto) en de route met vragen zal worden overhandigd. Afhankelijk van de dan geldende coronaregels worden er in de week voor 24 mei tijdsvakken (tussen 13.30 en 14.30 uur) voor het vertrek gecommuniceerd om groepsvorming te voorkomen. Mochten de regels en het weer het toelaten om in kleine groepen te ontmoeten, zal er in Bentwoud een punt zijn waar u een picknickkleed kunt neerleggen of eigen klapstoel kunt uitklappen en zo andere gemeenteleden onder het genot van koffie, thee (en uiteraard onderstaande high tea hapjes!) kunt ontmoeten. Ook kan u, indien gewenst, op die dag worden toegevoegd aan een WhatsApp groep om zo foto’s van de tocht met elkaar te delen. Deze groep zal pas in de ochtend worden aangemaakt en aan het eind van de dag worden opgeheven. Van de foto’s uit deze app zal ook een collage gemaakt worden.

High tea

Voor tijdens de autopuzzeltocht (met eigen thermoskan koffie/thee), voor in Bentwoud bij de koffie, of gewoon voor heerlijk thuis op de bank, is een high tea (hartige en zoete hapjes) te bestellen. Laat u verrassen en bestel deze heerlijke doos voor 2 personen voor 15 euro. Voor de kinderen zijn de kosten 10 euro. U kunt deze high tea bij de start van de autotocht, maar ook los in verkregen tijdvak ophalen. Wilt u met uw kookkunsten bijdragen aan deze high tea, kunt u dat hieronder aangeven en nemen wij contact met u op.

Onderstaand aanmeldformulier kan tot uiterlijk 19 mei bij Familie Bos of Familie van Loenen in de bus gedaan worden of gemaild worden naar welkom@morgenstergemeenten.nl

Aanmeldformulier

Naam:

Mailadres (hierop ontvangt u het tijdvak):

Mobiele nummer (indien gewenst voor de whatsapp groep):

Aantal auto’s voor de autopuzzeltocht:

Aantal dozen (1 doos= 2 personen) high tea: Aantal kinderen:

Ja/Nee, ik wil helpen bakken voor de high tea