Appostel App

De SKG-app gaat zeer binnenkort verdwijnen en wordt vervangen door de App met de naam Appostel. In onze gemeente wordt de SKG-app door een aantal van onze leden actief gebruikt. Dat betekent dat zij die de SKG App gebruiken nu de nieuwe App Appostel moeten installeren.

Voor de leden die nog geen gebruik maken van de SKG-app bij deze de oproep om gelijk de Appostel app te downloaden en te gaan gebruiken.

U kunt Appostel downloaden via de App Store (Apple) of Google Play (Android). Bestaande gebruikers van de SKG Kerkgeld app kunnen hun huidige inloggegevens gebruiken.
Het is niet nodig een nieuw account aan te maken.

Samen met Appostel abonneert u zich ook op SKG Collect. Naast de Appostel app heeft u, zonder extra kosten, ook de beschikking over uw eigen kerkelijke webwinkel.
De vraag is als eens gesteld. Is dat veilig en vertrouwd?
Met Appostel hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Alle persoonlijke en financiële informatie die gedeeld wordt binnen de app is alleen te bekijken door de mensen uit uw gemeente. U bepaalt bovendien zelf welke gegevens u wel en niet wilt delen met uw gemeenteleden. Op deze manier behoudt u de controle over uw privacygevoelige informatie, wordt de informatie gebundeld op één overzichtelijke plek en handelt u meteen conform de AVG-wetgeving.

Wat treft u aan in de App?

Agenda:
Zie in één oogopslag wanneer de volgende kerkdienst of Bijbelkring is.

Financieel:
Met de Appostel app kunt u alle kerkelijke geldzaken op één plek beheren.
Of het nu om collectebonnen of een digitale collecte gaat, met Appostel worden alle mogelijkheden ondersteund.
Uw toezegging en bijdrage aan de Actie Kerkbalans doet u eenvoudig ook via de app.

Winkel:
Alles wat uw gemeente aanbiedt kunt u in de webwinkel kopen, zoals collectebonnen en liedboeken.

Contactenlijst:
Via de app is ook de ledenlijst benaderbaar. Voorts kunt u eenvoudig contact leggen met uw ouderling of jeugdouderling. U kunt dat nu snel en veilig opzoeken.

Overige:
Via deze vernieuwde app bent u altijd en overal betrokken bij onze gemeente. Daarnaast leest u in de app onder andere nieuwsberichten van onze gemeente.

Zoals u ziet biedt de Appostel meer mogelijkheden dan de SKG-app. Of wij echter gebruik maken van al deze functies is op dit moment nog niet bekend.
Mocht u problemen hebben met inloggen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Uw Kerkrentmeesters