Actie Kerkbalans 2022 komt eraan

In januari gaat Actie Kerkbalans van start. Het thema is ook dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Tijdens deze Actie krijgen alle leden van onze Hervormde Morgenstergemeente een brief of e-mail met het verzoek voor een jaarlijkse financiële bijdrage. We hopen dat we ook in 2022 weer op u/jou mogen rekenen!

Voor de kerk van morgen
De kerk is niet alleen voor ons maar ook voor de generaties na ons van grote waarde. Zeker na een ingewikkelde coronatijd willen we als kerk nu weer vooruit. Om ook in de toekomst van betekenis te zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. Om uitnodigend te zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben. Door vandaag te geven, maken we de kerk van morgen mogelijk.

De kosten van het kerkgebouw lopen gewoon door en zijn niet ineens de helft. En zoals in elk  huishouden stijgen de lasten elk jaar weer een beetje. Daarnaast lopen we door de coronamaatregelen veel huurinkomsten mis van ons kerkgebouw.

Samen voor onze kerk
Kerk-zijn kunnen we alleen samen. Doe daarom ruimhartig mee aan de Actie Kerkbalans. Omdat wij nog steeds te maken hebben met COVID 19 willen wij nogmaals de digitale route van harte bij u aanbevelen. Meldt u, indien u nog niet eerder digitaal heeft meegedaan gerust aan via ledenadministratie@morgenstergemeente.nl. U ontvangt dan alle gegevens via de e-mail.
Via de Appostel-app heeft u bovendien een extra eenvoudige route om u bijdrage te leveren.
Door vandaag te geven, kan de kerk blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat. Op naar de kerk van morgen!