Collectebonnen van de Morgenstergemeente kunt u alleen verkrijgen door het gewenste bedrag aan collectebonnen over te maken op de bankrekening. (NL 26 RABO 0373642229 t.n.v. Hervormde Morgenstergemeente te Zoetermeer)
Wilt u uw adres vermelden bij de overschrijving? Dit maakt het voor ons makkelijker om te duiden van wie de betaling afkomstig is. Er komen in onze gemeente namelijk veel mensen met dezelfde achternaam voor.
De collectebonnen zijn beschikbaar in de coupures van € 0,60, € 1,00 en € 1,50. Een vel bevat 40 bonnen.

  • Voor 1 vel met bonnen van € 0,60 betaalt u € 24,00
  • Voor 1 vel met bonnen van € 1,00 betaalt u € 40,00
  • Voor 1 vel met bonnen van € 1,50 betaalt u € 60,00

De kerkbonnen worden niet opgestuurd, maar liggen klaar achter in de kerk in het postvak op de zondag nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Op de envelop staat uw naam en adres. Voor hen die niet in de kerk kunnen komen zal bezorging worden geregeld. Ook hangen achterin de kerk machtingsbrieven klaar. Op die manier kunt u of eenmalig of periodiek een bedrag van uw rekening af laten halen voor betaling van de collectebonnen. De aanschaf van collectebonnen zijn een gift aan de kerk. Deze giften zijn aftrekbaar voor de belasting. De regels rondom giften zijn wel dat je hiermee alleen kunt betalen zonder er iets voor terug te krijgen. Het kopen van spullen met collectebonnen voor de rommelmarkt, rad van avontuur, etenswaren enz. tijdens de bazaar zijn daarom ook niet toegestaan. Klik hier om meer te lezen bij de belastingdienst.

Start typing and press Enter to search